POKORENA PLANETA

Znanje je put do slobode. Sloboda nema alternativu.

Savet Za Spoljne Odnose

Postavite komentar

800px-Harold_Pratt_House_004

Savet Za Spoljne Odnose    –    The Council on Foreign Relation (CFR)
Ova polu-tajna organizacija osnovana je  1921  godine sa sedištem na 58 East 68. ulici u New Yorku, sa dodatnom kancelarijom  u Washingtonu, CFR, smatra se nacionalnom  „najuticajnijom vanjskopolitičkom think tank organizacijom“. pored politickiog delovanja objavljuje i  dvo-mesečni časopis Foreign Affairs. Članovi ove organizacije su isključivo Amerikanci i Kanađani. Danas CFR  ima čvrstu kontrolu nad zemljama zapadnog sveta, uz pomoć sestre organizacije „Kraljevski institut za međunarodne poslove u Velikoj Britaniji „Royal Institute of International Affairs“ (RIIA), sa kraljicom Elizabetom II na vrhovnom položaju.Savet Za Spoljne Odnose  (CFR ) naravno kontroliše Rockefeller i još mnogi poznati članovi Bilderberg Kluba,te i ova organizacija  radi na ostvarivanju plana vladajuce elite , to jeste stvaranju Globalne Vlade.
Postoje dve vrste članstva u ovoj organizaciji:  doživotno, i privremeno članstvo, koje traje pet godina, a dostupno je samo onima članovima koji su između 30 i 36 godina starosti. Samo američki građani (autohtono rođeni ili naturalizirani) i stalni stanovnici koji su podnijeli zahtjev za američko državljanstvo imaju pravo na članstvo u ovoj organizaciji.Kandidati za doživotno članstvo moraju biti nominovani u pisanom obliku od strane jednog od  punopravnih članova saveta i odobren od strane najmanje tri osobe iz saveta.

Korporativno članstvo (250 ukupno) podeljeno je u „Basic“, „premium“ (25.000 $ +) i „President’s  Circle“ (50.000 $ +). Svi korporativni izvršni članovi imaju priliku da čuju ugledne predavače, kao što su strani predsednici i premijeri, direktori i izvršni direktori multinacionalnih korporacija, i američki zvaničnici i članovi Kongresa. Predsednik i premium članovi imaju pravo na ostale pogodnosti, poput učestvovanja na malim, privatnim večerama ili prijemima s visokim američkim zvaničnicima i svetskim vođama.
Unutrašnje jezgro ove organizacije je mračno udruženje  Skull & Bones, koje ima veliki broj svojih članova u ovoj kao i u drugim paralelnim organizacijama (Bilderberg,trilateralna komisija i druge) i koje su međusobno ispreplitane te njihovi članovi poseduju članstvo u svakom od ovih organizacija.Kao što su na primer  George HW Bush , George W. Bush i John Kerry koji  su članovi Skull & Bones,a istovremeno su članovi Bilderberg kluba i trilateralna komisije.

Poznati članovi:David Rockefeller,Richard Holbrooke,George Soros,Henry Paulson ,John McCain,Mikhail Gorbachev,Robert M. Gates,John Edwards,Richard Branson,George H.W. Bush,Joe Biden,Madeleine Albright,Michael R. Bloomberg,Wesley Clark,Hillary Clinton.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s