POKORENA PLANETA

Znanje je put do slobode. Sloboda nema alternativu.

DANAS POČINJE BILDERBERG SASTANAK

Postavite komentar

conspiring

Danas u u gradiću   Watford u velikoj Britaniji počinje sastanak globalne elite – svetske vlade iz senke odnosno stvarnih vladara sveta.

u naredna tri dana će ovi monstrumi odlučivati o našoj budućnosti i o sudbini cele planete a da o tome nema niko uvid o temama o kojim će se raspravljati na ovim sastancima.

O ovom satanku neće izveštavati nijedan od mainstream media ,jer su svi veliki mediji pod njihovom kontrolom,tako da zavisimo samo od alternativnih i medija i slobodnih građana koji će nadamo se biti okupljeni u velikom broju i protestvovati za slobodu i boriti se protiv tiranije ovih mračnih monstruma. Alex Jones je već na licu mesta i izveštava uživo preko svoje stranice     http://www.infowars.com

Pozivamo sve ljude slobodarskog duha koji su u mogućnosti da dođu u Watford UK , i da mirnim protestom pokažu vladajućoj eliti da nigde na ovoj planeti neće više moći sastati se tajno i da je svakoga dana sve veći broj građana ove planete koji shvataju ko su Bilderberg  i ostale sa njima povezane tajne organizacije i koji su njihovi ciljevi i namere .

OTPOR DO POBEDE

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s