POKORENA PLANETA

Znanje je put do slobode. Sloboda nema alternativu.

Senator Graham upozorava na nuklearni napad nakon članka o nestanku bojevih glava

Postavite komentar

lindsey_graham
Alex Jones & Anthony Gucciardi
Infowars.com
5. Septembar 2013
Senator Lindsay Graham je upozorio Južnu Karolinu (South Carolina) o pretnji nuklearnog napada ‘ terorista ‘ , istog dana kada je naš ekskluzivni izvor iz visokog vojnog vrha dojavio da se nuklearne bojeve glave transportuju u Južnu Karolinu iz velike vazduhoplovna baze u Teksasu pod takozvanim ‘off the record’ black ops transfer – transport bez papirološkog zapisa.
Napisano u CBS izveštaju pod nazivom ‘ Graham : nuklearno oružje u rukama terorista može dovesti do bombaškog napada na Charleston Harbor “ , izveštaj detaljiše upozorenje Graham-a da nedostatak vojne akcije u Siriji može dovesti do nuklearnog ‘ bombardovanja ‘u Čarlstonu, Južna Karolina – upravo odredište black ops nuklearnog transfera . CBS izveštaj glasi :
“ On [ Graham ] kaže ako ne bude odgovora SAD [ na Siriju ] , Iran neće verovati u američku rešenost da blokiraju Iran u razvoju nuklearnog oružja . Graham kaže i da nuklearno oružje u rukama terorista može dovesti do bombaškog napada na Charleston Harbor . “
Graham je bukvalno rekao da ako se ne pokrene rat sa Sirijom , Južna Karolina može biti nuklearno napadnuta . I na kraju ovo smrdi na još jednu „lažnu zastavu“ orkestriranu od strane vlade Sjedinjenih Američkih Država , kako bi nas poslali u rat , ili u najmanju ruku pretnja. Osim ovog puta, govorimo o nuklearnom oružju . Neverovatno , mi smo bili prvi koji su dobili informaciju o tome od našeg kredibilnog i iz izuzetno visokog nivoa vojnog izvora ,i koji nam je rekao sledeće :
“ Dyess (vojna baza u Texsas -u) počinje da transportuje nuklearne bojeve glava danas. Imao sam dojavu iz DERMO ranije. On je rekao da je to bio prvi put da je on saznao da se bojeve glave tu nalaze , jer su tamo postavljenje 80 -ih godina. Nije zahtevan potpis za potrebni transport … jer nije bilo direktive. On je rekao da je Dyess komandant bio na licu mesta dajući ovlašćenje za transport . Niko nije znao gde se one transportuju , ali vozač kamiona je rekao da ih vozi do Južne Karoline i da će ih neko drugi pokupiti odatle . “
Ovo nam je bilo poslato pre nego što je Graham izveštaj izašao upozoravajući o nuklearnom napadu na Južnou Karolinu , i tačno se poklapa sa onim što Graham kaže. Duboko sam zabrinut zbog ovih nalaza , i molim sve da proslede ove informacije odmah dalje. Bez obzira da li ili ne Graham prima informacije iz viših krugova i veruje u legitimni teroristički napad na horizontu je nepoznato , ali realnost je da ovde imamo inteligenciju koja je povezala nepotpisani prenos nuklearnih bojevih glava tačno na ovu lokaciju .
Ceo događaj je sablasno sličan onome nepotpisanom nuklearnom transferu koji je sada poznat kao ‘2007 United States Air Force nuclear weapons incident“ , u kojem su nuklearne bojeve glave “ nestale “ iz Minot Air Force Base i Barksdale Air Force Base tada u avgustu 2007 . Minot događaj ,je međutim , bio je velika nacionalna vesti i čak je pokriven glavnim medijima opširno. Uznemirujuće je, međutim , brojni pojedinci iz baze počeli su umirati kao muve i izvršavati samoubistva posle događaja – i to čak i kada je to bilo na mejnstrim medijima .
Nadamo se da od svega ovoga neće biti ništa i da će proći bez bilo kakvog oblika “ terorističkog napada “ .Nadamo se da zaduženi koji je tokom govora rekao za US News publikaciju da je Grahamov govor bio „apsolutno straho huškački “ je u pravu . Nažalost ,vojni izvor koji je otkrio ove informacije je izuzetno precizan i apsolutno siguran da se Black Ops nuklearni transfer zaista dogodio. I šta više zabrinjava činjenica da nismo čuli ništa o tom izvoru već neko vreme .
Mi rizikujemo naše živote donoseći vam ovaj izveštaj informacija visokog nivoa i povezujemo dodirne tačke ovde šta je rekao Lindsay . Nećete čuti o tome u medijima osim ako ih ne prisilimo da to urade , i zato je na nama da ovo objavimo. Po prvi put , možda ćemo moći da iskoristimo ovu informaciju visokog nivoa da dobijemo odgovore i zaustavimo potencijalni napad .

 

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s