POKORENA PLANETA

Znanje je put do slobode. Sloboda nema alternativu.

Dva vodeća komandanta američkih nuklearnih snaga otpušteni nakon otkrića o tajnom prenosu nuklearnih bojevih glava

Postavite komentar

Tim Giardina
Anthony Gucciardi
Viceadmiral Tim Giardina , bivši zamenik komandanta američke strateške komande (USTRATCOM ),pod čiju komandu spada svo nuklearno oružje tog dela američkih oružanih snaga,i general-major Michael Carney,kao komandant nuklearnog oružja američkog vazduhoplovstva odgovoran je za 450 interkontinentalnih balističkih raketa , bili su iznenađujuće razrešeni od svojih funkcija. Prethodno smo Alex Jones i ja izveštavali na osnovu tajnih informacija iz visokih vojnih krugova o tome da su nuklearne bojeve glave iz vazduhoplovne baze Dyess u blizini grada Abilene u Texsas-u prebačene u South Carolina, bez pismenog naloga i bez zavođenja u dokumentaciju. Zabrinjavajuće je da smena dva visoka oficira nije jedini signal upozorenja koji je viđen posle otkrića .
Nekoliko nedelja pre nego što je prva informacija o suspenziji dva visoka komandanta američkih nuklearnih snaga izašla, Istoga dana kad je naš izveštaj objavljen o premeštanju nuklearnih bojevih glava, republikanski senator Lindsay Graham nekoliko sati nakon što je naš izveštaj objavljen upozorava na mogući teroristički napad sa nuklearnim oružjem u South Carolina, ako SAD ne budu vojno delovale protiv Sirije i Irana .Time je hteo još više da poveća pritisak za vojnu akciju protiv ove dve zemlje . Ovo je samo dovelo do toga da su stotine hiljada gledali naš video izveštaj , a milioni ljudi intenzivno pozabavilo sa našim izveštajima , koji na taj način više nisu čitani samo od strane visokih vojnih obaveštajaca , nego su postali međunarodna tema razgovora .
I sada smo svedoci kako posle upozorenja senatora Lindsay-a o nuklearnom napadu na isti region u koji su po našem izveštaju nuklearne bojeve glave prevezene bez mnogo papirologije, visoki komandanti američkih nuklearnih snaga su smenjeni sa njihovih funkcija. Osim toga , ispostavilo se da ove smene , zapravo ne bi trebalo da budu javne – posebno činjenica da se suspenzija drugog najvišeg komandanta nuklearnih snaga Sjedinjenih Američkih Država desila istog dana kada i transport nuklearnih bojevih glava .
Iz jednog članka u britanskom dnevnom listu Daily Mail o suspenziji Giardine saznajemo da je Admiral sa tri zvezdice suspendovan istog dana kada se desio i nuklearni transport, Kunze je izjavio “ USSTRATCOM suspenziju Giardina 3. Septembra nije objavio, jer još uvek traje istraga protiv GIARDINA i da prekomanda njegovog pretpostavljenog generala Robert Kehler-a još nije bila završena. World Herald Iz Omahe je prvi izvestio o suspenziji . “
Iz mainstream medija je takođe moglo da se sazna, da vlada SAD nije želela da na sva zvona razglasi suspenzije i otpuštanja . Ali očigledno jedan anonimni insajder iz vlade je relevantne informacije prosledio agenciji Associated Press ( AP ) : “ u internom e-mailu koji je stigao u petak ,pisalo je da su optužbe protiv Carney u istrazi generalnog inspektora koje su se kretale u pravcu nedoličnog ponašanja bile odbačene,a u vezi sa čime nije detaljno bilo objašnjeno. Sudeći po email-u optužbe nemaju veze sa operativnom spremnosću interkontinetalnih raketa ili u propustima jedinica interkontinentalnih raketa koje su pronađene tokom inspekcije nedavno .“
To znači da su dva komandanta nuklearnih snaga trebali biti otpušteni tiho i bez informisanja javnosti – posebno ne bi trebalo da izađe , da je drugi najviši komandant USSTRATCOM suspendovan na potpuno isti dan,kada se desio i ovaj misteriozni , kasnije otkriveni prevoz nuklearnih bojevih glava. Još je važnija ,činjenica da je taj tajni transfer nuklearnog oružja i brojni drugi znakovi upozorenja koji to ukazuju ,potvrđuju da su psihopate u vladi,Graham “ upozorenja “ od nuklearne eksplozije ,koji bi doveli do rata sa Sirijiom, pokušali sprovesti u realnost .
Rukovodstvo Pentagona ,privremenog naslednika je već pronašlo : general-major Jack Weinstein, koji sledi uputstva svojih pretpostavljenih možda poslušnije nego što su bili spremni da to rade dvojica bivših komandanata .

 

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s