POKORENA PLANETA

Znanje je put do slobode. Sloboda nema alternativu.

Zavisnost od kupona za hranu dovodi do nereda koji mogu dovesti do vanrednog stanja

Postavite komentar

101613twopronged

Amerikanci će biti uhvaćeni u sredini između demonstranata i državne policije
Kit Daniels
Infowars.com
Oktobar 16 , 2013
Podsticanjem masovne zavisnosti od države blagostanja ,Obamina administracija želi da bude sigurna da će neredi širom zemlje za vreme velikog kolapsa programa kupona za hranu „opravdati “ eksplozivno proširenje policijske države .
CIlj administracije da dramatično poveća upis kupona za hranu , zvanično poznat kao Dopunski program pomoći ishrane ( SNAP – Supplemental Nutrition Assistance Program) , sledi strategiju pod nazivom pritisak odozgo i odozdo , u kojoj vlada namerno stvara probleme u cilju da ponudi “ rešenja“ koje će samo proširiti vladina ovlašćenja ali na štetu individualnih prava .
“ Rešenje “ vlade je da nacionalni nemiri za vreme kolapsa sistema hrane u bonovima će bez sumnje uključiti uvođenje federalne policijske države , možda čak i vanrednog stanja, sa tenkovima Department of Homeland Security i VIPR odredima čisteći američke ulice da navodno “ uspostavi red “ iz haosa , a ignorišući Bill of Rights nekažnjeno .
Regionalni „mini- Nemiri „, već su se dogodili tokom elektronic benefit transfer ( EBT ) sistemske greške prošle subote .
Sad kada preko 47,7 miliona Amerikanaca , skoro 1/6-tina američke populacije , zavise od pomoći u hrani i da Ministarstvo poljoprivrede Sjedinjenih Država , koje nadgleda SNAP ,izdalo naredbu da savezne države zadrže elektronske transfere socijalne pomoći za mesec novembar do daljnjeg ,uspon policijske države pod maskom interventnog odgovora na nemire može vrlo brzo postati realnost .
„Skriveni cilj će biti da se proširi moć birokratije i da zemlju približi krajnjem cilju globalne vlade“, napisao je G. Edvard Grifin u povezanom eseju .
Vladino namerno proguravanje zavisnosti o socialnoj pomoći je očigledno, s obzirom da je USDA potrošila ogromne količine novca poreskih obveznika za podsticanje ilegalnih imigranata da se prijave za bonove za hranu preko televizije i štampanih oglasa .
Dana 19. jula 2012 , the Daily Caller je izvestio da je USDA počeo da radi sa meksičkom vladom da se “ poveća učešće u SNAP . “
Znajući da je bilo više za priču , sledećeg dana je The Judicial Watch je podneo zahtev kroz Freedom of Information Act i to u “ svim sredstvima i arhivima komunikacije „, koji se odnosi na USDA – Meksiko sporazum o povećanju učešća u kuponima za hranu.
Devet meseci kasnije ,the Judicial Watch je dobio promotivne dokumentacije socijalne pomoći, uključujući i flajer na španskom jeziku upućene ilegalnim imigranatima , rekavši im da oni ne treba da “ otkriju informacije “ u vezi sa svojim “ imigracionim statusom “ kako bi dobili socijalnu pomoć za svoju decu .
USDA je puštao televizijske spotove na španskom koji promovišu Program kupona za hranu za ilegalne imigrante već od 2006 , za vreme Bush administracije .
Međutim kada je Obama preuzeo, broj upisa za socijalnu pomoć je eksplodirao.
„Od kada je predsednik Obama stupio na dužnost ,učešće u SNAP povećalo se 10 puta prema stopi otvaranja novih radnih mesta „, senator John Thune( R – SD )je rekao . “ Ovaj eksplozivni rast u oba SNAP upisa o saveznom trošku programa je alarmantna . “
Ovaj nagli porasta zavisnosti o saveznoj vladi nije slučajan.
Pritiskom na Masovni ulazak u SNAP ,Obamina administracija stvara značajan broj ljudi zavisnih od socijalne pomoći do tačke gde će oni uzrokovati nerede ako bude zabranjen pristup bonovima za hranu , koje kontroliše vlada.
Vlada stoga može izazvati nasilne nerede zbog kupona za hranu , bilo namerno ili putem nekompetentnosti , i DHS može da iskoristi haos koji sledi da proširi svoju vlast , dok izvede svoje zalihe oklopnih tenkova i dve milijarde komada municije na nas – narod .
Na dvokrakom napadu pritiska odozgo i pritiska odozdo , američki narod će biti u ozbiljnoj opasnosti da izgube svoje živote , svoja prava i ono što je ostalo od republike .

 

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s