POKORENA PLANETA

Znanje je put do slobode. Sloboda nema alternativu.

Vodeći američki generali otkrivaju Obamine tajne čistke u visokim vojnim krugovima

Postavite komentar

obama
Anthony Gucciardi
U Americi pod predsednikom Obamom,vojska je sve više pod pritiskom da zameni svoju zakletvu na Ustav , ze slepu poslušnost Obami, kao vrhovnog komandanta. Da li su visoki komandanti nuklearnih snaga smenjeni jer su odbili naređenja globalne elite, ili “ samo “ da se zastraše potencijalni Whistleblowers, Vodeći generali danas govore o “ masovnom čišćenju “ u američkoj vojsci .
Jedan od tih generala , general-major Patrick Brady, nosioc Medal of Honor odlikovanja, je sada dao intervju za nezavisnu novinsku platformu WND, u kojem je otvoreno govorio o masovnim otpuštanjima visoko rangiranih vojnih oficira od strane Obamine administracije.
Brady je objasnio da postupanje protiv visoko rangiranih vojnih pripadnika toliko masivno da moral vojnika u velikoj meri opada. Ali, još važnije je cilj koji se krije iza ovih mera: Svaki oficir koji nije bio voljan da prati vladinu politiku, treba da bude isključen. “ Nema sumnje da Obama želi da oslabi vojsku. Svako ko se ne slaže sa njim, biće otpušten „,rekao je bivši oficir za WND.
Dve nedelje pre ove izjave general Brady je bio oslobođen od svojih funkcija kao i vice-admiral Tim Giardina i general-major Michael Carney dva vodeća komandanta američkih nuklearnih snaga. Pre toga su iz visokih vojnih krugova tajne informacije procurile u javnost u vezi sa prenosom nuklearnih bojevih glava iz vojne baze Dyess u blizini grada Abilene – Texas u vojnu bazu u South Carolina. Associated Press ( AP ) detaljno je izvestio o otpuštanjima i indirektno ukazao na nedostatak medijske pokrivenosti o bojevim glavama i otkrivajući da su otpuštanja ili suspendiranja poznata javnosti samo zbog procurelih e-mail poruka .
“ Čistka “ vojnih lica stoga verovatno nije trebala da se „udari na sva zvona“. Iako se može razumeti da bi vlada radije ćutala o tome , ali u međuvremenu , brojni mediji i predstavnici medija su se oglasili i komentarisali smenu dvojice visokih komandanata i drugih. Raspon se proteže od Michael Savage ,koji zahteva kompletnu istragu u vezi atomskim bojevim glavama, pa do F. Maloof Majkl ,koji na WND izveštava da zvaničnici negiraju izveštaje o nestalim nuklearnim bojevim glavama.
Alternativni mediji su učinili da se ova materija se vrati u centar pažnje . Milioni ljudi su informisani sa ovim vitalnim informacijama , koji su se potvrdile kroz ponavljajuće izjave, Senatora Lindsey Graham-a , preko scenarija , kojim je izrazo strah da bi to moglo dovesti do nuklearnog napada u potpuno istom regionu gde su navodne nuklearne bojeve glave transportovane. U međuvremenu , Elita je krenula da eliminiše visoka vojna lica koja nisu spremna da slepo prate sve neustavne naredbe njihovog vrhovnog komandanta Obame .

 

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s