POKORENA PLANETA

Znanje je put do slobode. Sloboda nema alternativu.

Tajni Ugovor Globalista preti slobodi interneta

Postavite komentar

c1
Obama je ubrzao sporazum tajnog sastanka
Kurt Nimmo
Infowars.com
Wikileaks je objavio 95 stranica dokument sa 30.000 reči u kojem se preciziraju detalji o Trans -pacifičkom partnerstvu (TPP).Tajni sporazum globalista će imati značajan uticaj na širok spektar pitanja , uključujući slobodu interneta , medicine, patenata, i građanskih sloboda. Elite će se sastati u Salt Lake, Utah , između 19 i 24 novembra .
Nacrt teksta za poglavlje intelektualne svojine TPP definiše odredbe za sprovođenje transnacionalnog “ režima izvršenja “ dizajniran da zameni nacionalne zakone i suverenitet za globalistički konstrukt. TPP je daleko najveći i opresivni ekonomski sporazum osmišljen do danas. To će uticati na neverovatnih 40 odsto svetskog BDP. TPP je preteča za isto tako tajne SAD – EU transatlantske trgovine i investicionog partnerstva ( TTIP ) . Oba ugovora zajedno će pokriti 60 odsto svetskog BDP isključujući Kinu .
Izvršenje će se postići “ nadnacionalnim parničnim sudovima u kojima se očekuje da se suvereni nacionalni sudovi njima potčine. “ Prema ovom dokumentu , na globalistickim sudovima mogu se voditi postupci sa tajnim dokazima .
Pored toga, aspekti ugovora liče SOPA i ACTA ugovorima sa drakonskim mehanizmima nadzora. Početkom 2013 , na hiljade sajtova su postavili početne stranice u crnoj boji da pokažu solidarnost sa opozicijom protiv SOPA , ili Stop Online Piracy Act, zakonima koji ozbiljno su ugrožavali funkcionalnost interneta . “ SOPA je bio pokušaj da se stavi moć informacija nazad u ruke elitne manjine, koji rapidno brzo gube sposobnost da kontrolišu šta široke mase čitaju , slušaju i gledaju , “ napisao je u januaru 2012 Mac Slavo.
“ Od početka pregovora TPP, proces izrade i rasprave o poglavljima ugovora je zavijen u neviđeni nivo tajnosti , “ Wikileaks napominje u saopštenju na objavu TPP nacrta. “ Pristup nacrtima poglavlja TPP je zaštićen od javnosti . Članovi američkog Kongresa su samo mogli da vide odabrane delove dokumenata sporazuma u vrlo restriktivnim uslovima i pod strogim nadzorom. Prethodno je otkriveno da samo tri osobe u svakoj TPP naciji imaju pristup punom tekstu sporazuma , dok 600 ‘ trgovinskih savetnika’ – lobista, čuvara interesa velikih američkih korporacija kao što su Chevron, Halliburton, Monsanto i Walmart – imaju odobren privilegovan pristup ključnim delovima teksta Ugovora. “
Obama je insistirao da se brzo postigne tajni sporazum. „Američka administracija agresivno gura TPP kroz zakonodavne procedure SAD, “ rekao je Wikileaks urednik Julian Assange.
„Ako se usvoji, TPP-ov IP režim bi gazio preko individualnih prava i slobode izražavanja, kao i bezobzirno postupanje nad intelektualnim i kreativnim fondovima. Ako čitate, pišete , objavljujete, misliite, slušate, plešete, pevate ili izumite nešto; ako proizvodite ili konzumirate hranu , ako ste bolesni ili možda ćete jednog dana biti bolesni ,TPP vas ima na svom nišanu „, dodao je Assange .

 

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s