POKORENA PLANETA

Znanje je put do slobode. Sloboda nema alternativu.

Al Gore predviđanja da će u 2013 Arktik biti potpuno bez leda – su se pokazala pogrešnim i umesto toga ,ledeni sloj je porastao za polovinu

Postavite komentar

shutterstock_3975115

Alex Newman
Samozvani guru “ klimatskih promena “ Al Gore i čitav niz navodnih “ klimatskih naučnika “ izgledaju prilično glupo sada – ali hej! 2007 , 2008 i još 2009 je Al Gore objašnjavao javno i na odgovarajući histeričan način , oko 2013 godine, zbog globalnog zagrevanja će Severni pol biti potpuno bez “ leda „. Pozivajući se na “ klimatske naučnike, “ državno finansirani BBC podstakao je masovnu histeriju među grđanima sa sada prilično smešnim naslovom “ Arktičko leto > u 2013 < bez leda . “ I drugi Establishment mediji su promovisali ovu parodiju .
Sada je 2013 skoro prošla, i to u suprotnosti sa proročanstvima propasti i “ predviđanjima „, Gore-a i njegove , kako je kritičari nazivaju , “ sekte propasti“ , pokazuju najnoviji satelitski podaci, da se led na Arktiku povećao u odnosu na prethodnu godinu za više od 50 odsto. U oktobru ,ledeni sloj je rastao tempom kako se od 1979 ,znači od početka vođenja evidencija nije zabeležilo. Prema rečima stručnjaka , ovaj trend će se nastaviti i u narednim godinama. Pobornici globalnog zagrevanja nastoje sada očajnički da pronađu objašnjenja kako bi sačuvali obraz – i da održe klimatsku histeriju sa teorijom ubrzanog “ topljenja“ ledenog pokrivača.
U septembru , podaci su pokazali povećanje ledenog pokrivača na Antarktiku na rekordnom nivou – i to već drugu godinu za redom. Trenutno , zna skoro svako ko je pratio vesti o “ globalnom zagrevanju “ – koji je se trenutno češće zbog kozmetičkih razloga sada naziva samo kao “ klimatske promene “ – da se globalne temperature u poslednjih 17 godina nisu više povećale. Spektakularan izostanak zagrevanja planete opovrgao je sva 73 “ klimatska modela “ koji su korišteni od strane Ujedinjenih nacija da svoje kontroverzne teorije nametnu čovečanstvu .
Nijedna od sumnjivih teorija i predviđanja koje su predavane kao mantra od strane Al Gore-a i ostalih pobornika, nije predvidela rast ledenog sloja . Pred publikom u Nemačkoj Al Gore – kojeg neki pogrdno nazivaju i kao “ Gorakel “ – tvrdio je pre pet godina da će kompletna polarna ledena kapa nestati u roku od pet godina. Originalni video ove sada više nego besmislene procene, nekako je nestao sa Interneta , ali su neki konzervativni blogeri uspeli da rekonstruišu isti video iz drugih izvora . “ Pet godina „, rekao je tada Gore, “ u ovom periodu će led , kakve su pretpostavke u ovm trenutku , da nestane . “
Kompletan članak na nemačkom
pročitajte na Kopp-online

 

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s