POKORENA PLANETA

Znanje je put do slobode. Sloboda nema alternativu.

Soroš Finansirani “Libijski Scenario” se sad odvija u Ukrajini

Postavi komentar

Anti government protests in Ukraine

Libija je pretrpela „order out of chaos plan“. Sličan događaj se dešava na granici Rusije
Kurt Nimmo
Infowars.com
22. Februar , 2014
Godine 2011 Stranka regiona je upozoravala da će, ako ne bude sprečen globalistički finansijer George Soroš će izazvati“ libijski scenarijo “ u Ukrajini . “ Čak Imam informacije da je Soroš izdvojio određena sredstva u cilju pripreme određene grupe mladih momaka ovde u Ukrajini koji bi mogli da pokrenu sve postojeće projekte zasnovane na primerima severne Afrike „, rekao je Aleksandr Yefremov, šef parlamentarne frakcije Partije regiona .
“ Određena grupa mladića , “ naime naoružani nasilni huligani iz desnog Sektora i povezane neofašističke grupe , navodno kontrolišu Kijev od subote . Članovi 31. stotina, opoziciona grupa iz Lviv-a , kontroliše zgradu parlamenta Ukrajine kako je rečeno,The New York Times izveštava a predsednik, Viktor Yanukovych, je pobegao iz Kieva. Demonstranti su zauzeli njegovu kuću.
Sjedinjene Države i NATO su podržali plaćenike u Libiji koji su zbacili vladu i ubili njenog lidera, pukovnika Muammar al-Gaddafi-ja. Libija je sada paralizovana frakcijskim , regionalnim, plemenskim i ideološkim podelama ,sudbina sa kojom se Ukrajina sada suočava kada su prodavnice opljačkane, bankomati ispražnjeni, a masovni egzodus kreće se u pravcu Odessa , Simferopol i Kharkov , ukrajinski gradovi uglavnom lojalni vladi i manje pogođeni previranjem , prema Rusiji danas .
U 2008 sada u zatvoru bivši premijer , Julija Timošenko, govorila je o ulozi koju George Soroš igrao u ukrajinskoj politici i o savetima koje joj je dao nakon finansijske krize.
“ Otuda se pojavila sumnja da kroz takve savete George Soroš bi mogao uticati na stopu ukrajinske nacionalne valute u svojim špekulativnim interesima. Nekoliko zvaničnika iz administracije predsednika Yushchenka su izjavili da žele da pokrenu istragu o Soroševim ‘ ukrajinskim aktivnostima, ali to se nije desilo , “ RT.com je izvestila u 2011 .
U 2010 ukrajinske državne bezbednosti počele su praćenje aktivnosti Soroš osnovane i sponzorisane Vozrozdeniye ( “ Renesanse “ ), fondacije i njeno povezivanje sa drugim nevladinim organizacijama koje rade u zemlji. Istraga nije dala konkretan rezultat .
U odgovoru na optužbe podignute od Aleksandr Iefremov-a ,Soroš fondacija „, je izjavila u specijalnoj izjavi da se sva sredstva za ukrajinski program troše na razvoj otvorenog i demokratskog društva , kao i za pomoć građana Ukrajine , koji su stradali od posledica međunarodne finansijske krize . “
U januaru smo izvestili o ciničnom pokušaju potkopavanja Ukrajine i drugih zemalja u Ruskoj Federaciji od strane Soroš-a. Soroš Institut “ Otvoreno društvo“( Open Society Institute), sada poznato kao Open Society Foundations (OSF), pomaže i finansira NVO aktiviste u centralnoj Evropi i nastavlja da gradi na temeljima rada Fordove fondacije . Od ranih 1950-ih ,CIA je koristila Ford fondaciju kao pokriće za finansiranje . Soroš i šačica američkih organizacija poput Nacionalne zadužbine za demokratiju (National Endowment for Democracy) destabilizuju i ruše vlade, zadatke koje su ranije realizovani od strane CIA .
Destabilizacija ukrajinske vlade je deo tekućeg geostrateškog poteza globalista da potkopaju svaki izazov svog hegemonističkog dizajna. Libija je pretrpela rezultat onoga što je u suštini plan red iz haosa (order out of chaos). Sličan plan na ruskoj granici je sada u toku .

Postavi komentar