POKORENA PLANETA

Znanje je put do slobode. Sloboda nema alternativu.

Bilderberg 2014 otkriveni: elita moćnika će se sastati u Danskoj

Postavite komentar

HiFiSurroundHotel

Power brokers se vraćaju u Evropu na redovni sastanak
Paul Joseph Watson
Infowars.com
Sastanak Bilderberg grupe 2014 -tajanstvene organizacije globalnih moćnika – gotovo sigurno će se održati u hotelu sa 5 zvezdica Marriott u Kopenhagenu, u Danskoj od 29. maja do 1. juna.
Ovo je objavljeno na zvaničnom sajtu “ Bilderberg Meetings “ , koji kaže jednostavno , „62.Sastanak Bilderberga će se održati krajem maja 2014 u Danskoj . “
2014 confab obeležava Bilderberg prvi povratak Skandinaviji od kad se grupa sastala u Švedskoj u 2001 i prve konferencije održane u Danskoj od 1969 .
Elitistička organizacija , koja se sastaje jednom godišnje u Evropi , Sjedinjenim Državama ili Kanadi , se sastoji od nekih od najmoćnijih giganata iz industrije, bankarstva , politike, monarhija , akademika i tehnologije . Prošle godine su prisustvovali poznati poput: Jeff Bezos, Timothy Geithner, Christine Lagarde, Henry Kissinger, Queen Beatrix of the Netherlands, and British Prime Minister David Cameron.
Dok mainstream mediji obično ne priušte Bilderberg press pokrivenost koju bi trebalo – karakterišući grupu samo kao “ talking shop“ – bezbrojni primeri organizacije koja ima direktan uticaj na globalnu politiku dokumentovana su u poslednjih nekoliko godina , što je dovelo do optužbi da grupa je fundamentalno nedemokratska u prirodi .
To je dovelo do sve većih demonstracija protiv Bilderberg-a u poslednjih nekoliko godina , uključujući i prošle godine u Watford u Velikoj Britaniji kada su hiljade ljudi prisustvovale događaju koji je održan ispred Grove Hotel, gde se održavao Bilderberg sastanak .
Pre prošlogodišnjeg susreta , Infowars novinarima koji su rezervisali da ostanu u Grove Hotel par dana pre dolaska članova Bilderberg-a otkazane su rezervacije zbog neodređenih „bezbednosnih“ razloga.
U 2010 , Generalni sekretar NATO-a i bivši član Bilderberg Willy Claes“ priznao je da Bilderberg učesnici imaju mandat da sprovedu političke odluke koje su formulisane tokom sastanka . Postoji bezbroj drugih primera kako je Bilderberg uticao na velike globalne događaje koji su se desili posle toga, biranje predsednika i premijera su redovni posao ove grupe , što je u totalnoj suprotnosti za demokratski proces .
Prošle godine , italijanski advokat Alfonso Luigi Marra zatražio je da javni tužilac iz Rima istraži tajnu organizaciju zbog kriminalnih aktivnosti , pitajući da li je sastanak te grupe u Švajcarskoj 2011 doveo do izbora Mario Monti-ja kao premijera Italije .
U 2009 , Bilderberg predsednik Étienne Davignon se čak hvalio kako je evro jedinstvena valuta bila zamisao Bilderberg grupe .

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s