POKORENA PLANETA

Znanje je put do slobode. Sloboda nema alternativu.

Joe Biden-ov Sin Imenovan da vodi Ukrajinskog najvećeg proizvođača gasa

Postavite komentar

hunterbiden-300x300

 

Globalna elita više ni ne skriva namere da razgrabe Ukrajinske prirodne resurse
Kurt Nimmo
Infowars.com
13 Maj 2014
Hunter Biden ,sin potpredsednika SAD Joe Biden-a , vodiće pravni tim Burisma Holdings , najvećeg proizvođača prirodnog gasa u Ukrajini .
Prema The West Wire News, Burisma Holdings je značajan igrač u ukrajinskoj prirodnog gasa i naftnoj industriji . Oni poseduju licence koji pokrivaju Dnjepar – Donjeck , Karpatiske i Azov – Kuban basene i ima značajne rezerve i sposobnosti proizvodnje .
Hunter Biden je sposoban insajder sa vezama sa NED – National Endowment for Democracy, organizacijom koja radi ono što je CIA pre 25 godina radila tajno .
“ Burisma patentirane inovacije i industrijsko liderstvo u oblasti prirodnog gasa znači da može da bude jak pokretač snažne privrede u Ukrajini . Kao novi član Upravnog odbora , ja verujem da će moja pomoć u savetovanju firme na pitanjima transparentnosti , korporativnog upravljanja i odgovornosti , međunarodnog širenja i drugih prioriteta doprinosa ekonomiji i koristi narodu Ukrajine „, Burisma Holdings internet stranica citira Biden-a.
Biden je advokat sa insajderskim vezama sa finansijskom industrijom i vladom SAD. Pored mesta direktora U.S. Global Leadership Coalition i Centra za nacionalnu politiku , on sedi na mestu predsednika Savetodavnog odbora Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) . NDI je projekat Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED) , organizacije plaćene od strane poreskih obveznika koja radi to što je CIA radila pre 25 godina tajno – izjavio je jedan od njenih osnivača , Alan Weinstein.
Za više informacija o ulozi NDI , NED, George soroš-a i Stejt departmenta o obaranju legalno izabrane vlade Ukrajine i ugradnju tekuće hunte koju je predvodi bankar Arseniy Yatsenyuk, pogledajte prethodni Nuland audio snimak (sa starijeg posta) o Stejt department ulozi u podrivanju Ukrajine i Wayne Madsen „kriza u Ukrajini : USAID Podrška za destabilizaciju Rusije“ .
U martu J.P. Sottile pisao je o ekonomskim interesima velikih transnacionalnih korporacija za Ukrajinu. Pored korporativnog poljoprivrednog giganta Cargill i njegove kupovine UkrLandFarming , osmi – najveći svetski kultivator zemljišta i drugi najveći proizvođača jaja – Monsanto, izrazio je “ posvećenost Ukrajini “ i “ važnost stvaranja povoljnog ambijenta koji podstiče inovacije i podstiče kontinuirani razvoj poljoprivrede . “
Napor da poboljša investicionu klimu za velike multinacionalne korporacije na ruskoj granici predvođene su SAD – Ukrajina fondacijom , neprofitne NVO organizacije finansirane delom od strane ExxonMobil , Coca-Cola i Raytheon.
U aprilu Hunter-ov otac (Joe Biden) je otputovao u Ukrajinu da pokaže podršku za hunta vođenu i delom od strane fašista i ultranacionalista, vladu. “ Trenutno su u toku pretnje Ukrajinskom suverenitetu i teritorijalnom integritetu , a najefikasniji odgovor na to je da se svi Ukrajinci zajedno udruže „, izjavila je pre Biden-ove misije Obamina administracija .
Osim standardnih retoričkih fraza oko demokratije i slobode , Biden-ov prioritet je bio obezbeđivanje odgovarajuće investicione klime u Ukrajini .
The Washington Post 21. aprila :
Zvaničnik SAD izjavio je da energetski konsalting tim SAD će putovati odavde u Slovačku i Mađarsku da rade na načinima okretanja toka nekih Ukrajinskih cevovoda koje sada snabdevaju Evropu . Na dugi rok ,izjavio je zvaničnik ,američka vlada će raditi sa Ukrajinom da pomogne vladi u Kiew-u da poveća proizvodnju domaćeg gasa.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s