POKORENA PLANETA

Znanje je put do slobode. Sloboda nema alternativu.

Rusija se priprema za “Očekivani U.S.A Nuklearni napad”

Postavite komentar

nukebomb

Naši projektili bi uništili Rusiju u roku od deset minuta od lansiranja
by Eric Zuesse | Infowars.com | June 23, 2014

Kao odgovor na ukrajinski državni udar Obamine administracije koji je zamenio demokratski izabranog pro-ruskog predsednika susedne zemlje Rusije, režimom koji nastoji da uđe u NATO i da postane baza za američke nuklearne projektile, Rusija se priprema za očekivani američki napad.
BurkoNews, organizacija novinara sa sedištem u Krimu,objavili su članak 22. juna 2014, naslovljen „Zašto se Rusija Priprema za nuklearni rat?“ I izvestili:
„Od sredine maja do početka juna 2014, Ruska Federacija [tj, ‘Rusija’] preduzela je dve velike vežbe testiranja komandnog-osoblja u realizaciji lokalnog nuklearnog napada. Prema vojnim stručnjacima nikad nije bilo tako zahtevnog i širokog scenarija testiranja nuklearnog rata čak ni u Sovjetskom Savezu… 12. Generalni Direktorijum Ministarstva odbrane, koje je najviše tajno odeljenje, bio je uključen u vežbe. “
Ranije, ovaj novinar je objavio članak pod naslovom „Zašto je Ukrajinski građanski rat od globalnog istorijskog značaja“, i objasnio vezu između državnog udara Amerike u Ukrajini u februaru 2014 i Američki ponovni početak anti-sovjetskog Hladnog rata.
Američki puč u Ukrajini ne može se razumeti van konteksta,koji je da ta zemlja sad je u stanju i voljna da dozvoli SAD da postavi nuklearne rakete odmah u dvorište Rusije, dovoljno blizu za prvi udarac protiv Moskve da spreči bilo kakvu odmazdu od strane Rusije. Naše rakete bi uništiti Rusiju u roku od deset minuta od lansiranja – suviše kratki vremenski -prozor za Rusiju da bi mogli da reaguju.
Još jedan nedavni izveštaj je objavljen pod naslovom „Indikacije da SAD planira nuklearni napad protiv Rusije“, i tu opisuje vojne vežbe NATO i anti-rusku propagandu da se pripremi za nuklearni napad predvodeđene SAD protiv Rusije. Drugim rečima: ovaj novi „hladni rat“ je zapravo priprema za nuklearni rat koji ne samo da se planira, nego se sada stvarno i praktikuje u vojnim vežbama. Ljudi ne mogu razumeti propagandnu kampanju američkog predsednika Baraka Obame protiv Rusije, ako ne razumeju u kom pravcu ona ide.
Još jedan članak je objavio pod naslovom „Kako i zašto SAD su ponovo započeli Hladni rat (The Backstory that Precipitated Ukraine’s Civil War),“ i tu je objasnio još detaljnije razloge zašto Obama sve ovo radi.
Ovaj novinar je takođe objasnio zašto svi US mediji (sa vrlo malo izuzetaka) su odbili da objave ove nesumnjive realnosti; Američki mediji su odbili da objave bilo koji od tih novinskih izveštaja koji stavljaju-ove aktuelne događaje u istorijski kontekst. Na primer, jedan od mojih novinskih izveštaja je naslovljen „Video koje Amerikanci nisu dobili da vide na našim Nightly News“, a on je počinjao sa:
„Dok US mediji opsednuti sa ratom u Iraku koji smo kreirali pre 11 godina i ne mogu ga zaustaviti, a da ga ne uzrokujemo zaista upravo sada, oni pokrivaju našu trenutni invaziju (koja je pod našim CIA i bivšim Blackwater plaćenicima),za koju je Obama potrošio i više od 5 milijardi dolara od SAD poreskih obveznika od početka u februaru, a o kojem se izveštava samo preko amaterskih video snimaka na YouTube postavljene i linkovane na Pravda i drugoj ‘ruskoj propagandi’; pa, evo šta US news mediji ne žele da vidmo, jer to je „samo ruska propaganda ‘: to je ono što mi radimo (kroz naše ukrajinske agente, naši’ Maidan junaci“), upravo sada „.
Ja i dalje pokušavam da dospem do američkih medija – svima kako njenim glavnim medijima, tako i alternativnim medijima , da objave američkom narodu šta Obama radi u Ukrajini, i zašto.
Ako ovo pitanje ne postane veliki problem tokom predstojećih predsedničkih kandidatnih izbora demokrata, koji će početi naredne godine, onda neće biti nikakvih načina da se izbegne nuklearni rat, jer Hilari Klinton deli Obamin plan 100%, a i bio je deo njenog rada, dok je ona bila američki državni sekretar; i nijedan republikanski predsednički kandidat SAD neće se protiviti operaciji „da pobedi u nuklearnom ratu.“ Bilo koji kandidat Republikanske partije u predsedničkim kandidatskim izborima koji bi se protivio ne bi imao šanse da osvoji predsedničku nominaciju te stranke, jer je „jaka odbrana“ najveći ratni poklič biračima te stranke: Ljudima koji zapravo glasaju u izborima u Republikanskoj partiji i tako određuju njenog kandidata.
Shodno tome, vremenski prozor na raspolaganju za američku štampu i medije da promene svoju taktiku za ovo i da počnu informisanje američke javnosti o ovom pitanju koje su oni su krili od javnosti, uskoro će se zatvoriti.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s