POKORENA PLANETA

Znanje je put do slobode. Sloboda nema alternativu.

Rusija se priprema za rat

Postavite komentar

russian-war-room

Gradi ogromne odbrambene i mreže super kompjutera
by Kurt Nimmo    Infowars.com
Ruski mediji su najavili da se vlada priprema za rat .
Rusija Danas izveštava da Rusija sada ima novi utvrđeni objekat narodne odbrane koji se nalazi u Moskvi i da “ će se iz njega voditi kontrola cele zemlje u slučaju rata . “ Troškovi projekta procenjuju se na nekoliko milijardi dolara .
“ Stvaranje NDCC [ National Defense Control Center ] je bio jedan od najvećih vojnih projekata u poslednjih nekoliko godina . Najbliža analogija u prošlosti u smislu funkcija i zadataka bila je glavna komanda Vrhovnog komandanta 1941-45 , koja je centralizovala sve kontrole i vojnu mašineriju i privredu nacije u ciljevima rata , “ Poručnik General Mikhail Mizintsev, šef NDCC , rekao je tokom intervjua .
Kontrolni centar Narodna odbrana zamenjuje stari objekat koji prati primenu nuklearnog oružja od strane Zapada . Poredi se sa U.S. National Military Command Center koji se nalazi duboko u Pentagonu koji pruža Joint Chiefs praćenje situacija širom sveta i upravljanje krizama .
Pored niza velikih ratnih prostorija i podzemnog kompleksa,objekat sadrži i state-of – the-art superkompjuter , izveštava RT . Opisan kao “ veoma robustan , “ kompjuter čija  mreža ima enkripciju podataka i brojne rezervne lokacije koje se nalaze širom zemlje koji će zadržati centar funkcionalnim čak i ako njegov glavni objekat u Moskvi bude oštećen od strane neprijateljskih napada ili sabotaže .
U 2013. Rusija je objavila Stukxnet napad na jednu od svojih nuklearnih elektrana . Stukxnet je štetan softver napravljen od strane Sjedinjenih Država i Izraela i korišćen je za napad na Iranski nuklearni program .
Zapad je optužio Rusiju da lansira sajber napade na NATO , EU i ministarstva na Wall Street .   U novembru , Department of Homeland Security optužio je Ruse za ubacivanje trojanskog  malvare u kritične američke računarske infrastrukture. Izjavljujući kako je  malvare “ bio namenjen da izazove katastrofu , “ ABC News.
U 2001. Pentagon je proglasio da sajber napad na američke mreže bi se smatrao kao čin rata . SAD smatra Rusiju i Kinu kao primarne protivnike .
Ruski predsednik Putin je optužio SAD da razbuktavaju tzv Hladni rat u svetlu razvoja u Ukrajini . U oktobru je rekao da će se njegova zemlja suprotstaviti svakom napadu koristeći sva sredstva na raspolaganju , uključujući i nuklearne opcije .
“ SAD se sada vidi u Moskvi kao nepopravljiv i odlučan da uništi Rusiju , koja mora da se odupre jačanjem i naoružavanjem svoje vojske , ulaganjem u tehnološku nezavisnost ( tzv zamene uvoza  ili ‘ importozamescheniie ‘) , i izgradnjom svetskog  Anti – USA saveza , “ the globalist Jamestown Foundation izveštava.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s