POKORENA PLANETA

Znanje je put do slobode. Sloboda nema alternativu.

Šta glavni mediji prećutkuju : CIA i odbrojavanje u Atini

Postavite komentar

(150703) -- ATHENS, July 3, 2015 () -- Greek people who support holding-on-to-the-euro rally to urge voters to say "Yes" in upcoming referendum in Athens, Greece, July 3, 2015. (/Marios Lolos)

Udo Ulfkotte
Jedna sa CIA Isprepletena kompanija , može po želji teoretski da utiče na ishod glasanja u Grčkoj. Jer ove nedelje u Atini ta kompanija daje IT tehnologiju za glasanje … ? Pogađajte malo …
Kada u nedelju u Atini Grci u domovini demokratije budu glasali sa“ da“ ili “ ne“ , onda prebrojavanje , prognozu i pružanje zvaničnih konačnih rezultata preuzima firma IT usluga Singular Logic , sa sedištem u Atini i Solunu . Kompanija nudi softver, hardver i ljudske Resurse – tj ljude – za sve šta u Grčkoj ima veze sa zvaničnim izborima .
I to već godinama . I zvanično naručena od strane grčke vlade – finansirana od strane Evropske unije, koordinirana sa Sjedinjenim Američkim Državama . Odnosno , sa zaposlenima iz sveta američke obaveštajne službe .
Singular Logic je pripadao Marfin Investment Group . Kada je postalo jasno u decembru 2014. godine da će SIRIZA ubuduće upravljati Grčkom , Marfin Investment prodao je Singular Logic SAD investicionoj kompaniji KKR . Na menadžerskoj fotelji KKR sedi bivši direktor CIA David Petraeus.
Danas , on je predsednik KKR Global Institute. David Petraeus važi kao veza između Goldman Sachs i KKR . Goldman Sachs i KKR uvek nastupaju zajedno , kada je u pitanju da bi zajednički kasirali .
Ako KKR je stoga nedavno kupio tog provajdera IT usluga, koji vrši sve softverske i hardverske komponente za izbore u Grčkoj, održava ih i vodi, onda se to čini – oprezno rečeno sumnjivim. Singular Logic će u nedelju uveče od 21 sata objaviti rezultate istraživanja.
Singular Logic , u pozadini upravljan iz SAD pod kontrolom bivšeg direktora CIA David Petraeus, vrši istraživanje i objavljuju nam krajnji rezultat. Da Li Ste to Znali? Ali zašto naši mediji to prećutkuju ?
Ukratko: privatna IT firma odgovorna za izbore, ankete i istraživanja u Grčkoj kupljena od strane CIA-povezanih američkih kompanija, u vreme kada je neprijatna SIRIZA pobedila na poslednjim izborima u Atini.
I sada ova firma vođena u pozadini od bivšeg zaposlenog CIA obavlja najvažnije izbore u nedavnoj istoriji grčke i ima potpuno sama sve podatke glasanja za objavu rezultata . Dakle, da li ćemo biti svedoci velike izborne prevare u otadžbini demokratije?

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s