POKORENA PLANETA

Znanje je put do slobode. Sloboda nema alternativu.

Putin je prozvao Vašington

Postavite komentar

putin-un1

Paul Craig Roberts
http://www.paulcraigroberts.org
„Mi više ne možemo tolerisati ovako stanje u svetu.“ Predsednik Vladimir Putin
Prošle srede (28 septembar 2015) svet je video razliku između Rusije i Vašingtona. Putinov pristup je bio zasnovan na istini ; Obamin na uzaludnim hvalisanjem i laži, a Obami ponestaje laži.
Govoreći istinu u vreme univerzalne prevare, Putin je izvršio revolucionarni čin. Pozivajući se na klanje, uništenje i haos koje je Vašington doneo do Bliskog istoka, severne Afrike i Ukrajine, kao i razuzdane ekstremne snage džihadista , Putin je upitao Vašington: „Da li shvatate šta ste uradili?“
Putinovo pitanje me podseća na pitanje koje je Joseph Welch postavio lovcu na veštice senatoru Joseph McCarthy – ju : „Zar nemate smisla za pristojnost?“ Welch pitanje se pripisuje kao inicijator kraja McCarthy – jeve karijere.
Možda će Putinovo pitanje imati isti uticaj i dovesti vladavinu „američke posebnosti“ do kraja.
Ako je tako, Putin je pokrenuo revoluciju koja će zbaciti svetsku podređenost Vašingtonu.
Putin je naglasio zakonitost intervencije Rusije u Siriji, koja je na zahtev sirijske vlade. On je uporedio Rusko poštovanje međunarodnog prava intervencije u Siriji sa Vašingtonovim i Francuskim, vladama koje krše suverenitet Sirije sa netraženim i ilegalnim vojnim akcijama.
Svet vidi da su Vašington i njegovi vazali ti koji „krše međunarodne norme“, a ne Rusija.
licemerna samo-pravednost, iza kojih Vašington krije sebične jednostrane poteze, otkrivena je da je svi vide.
Vašington se oslanja na svoj arsenal laži. Vašingtonov medijski zasnovan aparat dezinformacija je too Hot to Trot – odnosno već se pregreva i ne može više da prati korak , praveći sve više grešaka. Kao i što je BBC TV reporterka prerano najavila uništavanje Svetskog trgovinskog centra zgrade 7 , iako se jasno videlo da ona i dalje stoji u pozadini, Vašingtonova služba laži objavila je prve civilne žrtve ruskih vazdušnih udara „čak i pre nego što se naši avioni našli u vazduhu“, istakao je Predsednik Putin u svojim komentarima o Vašingtonovom ratu dezinformacijama.
Kao posledica njihove pokornosti Vašingtonu, marionetske države Evrope su preuzele izbeglice iz Vašingtonovih ratova koje je Evropa tako bezumno omogućila. Kao račun za vazale Vašingtona koji će stići kući Evropljanima, je da će pozicije evropskih političkih stranaka biti pogođene. Nove stranke i vladajuće koalicije verovatno će više pratiti nezavisne puteve kako bi se zaštitili od troškova ogromnih grešaka koje proističu iz arogancije i oholosti Vašingtona.
Raspad imperije je na vidiku.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s