POKORENA PLANETA

Znanje je put do slobode. Sloboda nema alternativu.

Matrix se širi

Postavite komentar

Prp9u7JD_400x400

Paul Craig Roberts
http://www.paulcraigroberts.org

NAPOMENA: Pripadnici američke levice su ponovo pali na zvaničnu priču o terorističkim napadima u Parizu, jer zvanična priča služi potkazivačkim potrebama levičarske ekipe. Vidim da su Rusi u istom brodu sa zvaničnom pričom, jer služi njihovom stavu da svi moraju da se ujedine protiv terorizma. Neverovatno. Vašington može da se osloni na potpuno slepilo u svetu.
U roku od sat vremena od napada u Parizu i bez ikakvih dokaza, priča je uklesana u kamen da je počinilac bio ISIS. Ovo je način na koji propaganda radi.
Kada Zapad to radi, uvek uspe, jer je svet navikao da sledi vođstvo Zapada. Bio sam zapanjen kad sam video, na primer, da Ruske novinske službe pomažu da se proširi zvanična priču o Pariskim napadima uprkos tome što je sama Rusija bila tako često pogođena lažnim plasiranim pričama.
Da li su ruski mediji zaboravili MH-17? Onog trenutka kada je bilo objavljeno da je Malezijski avioprevoznik pogođen ruskom raketom iznad istočne Ukrajine koja je u rukama separatista, krivica je pripisana Rusiji. I to je mesto gde krivica ostaje uprkos nedostatku dokaza.
Da li su ruski mediji takođe zaboravili „rusku invaziju Ukrajine“? Ova besmislena priča svuda na zapadu je prihvaćena kao jevanđelje.
Da li su ruski mediji zaboravili knjigu nemačkog novinskog urednika (Udo Ulffkotte) koji je napisao da svaki važniji evropski novinar radi u službi CIA-e?
Neko bi pomislio da će iskustvo naučiti ruske medijske izvore da budu
oprezni o objašnjenjima koje potiču sa Zapada.
Tako da sada imamo ono što je verovatno druga lažna priča uklesana u kamen. Kao i što je nekoliko Saudijaca sa nožićima nadmudrilo celu Američku nacionalnu državnu bezbednost , ISIS je uspeo da nabavi oružje koje ne može da se nabavi i nadmudri francuske obaveštajne službe dok organizuje niz napada u Parizu.
Zašto bi ISIS uradio ovo? Osveta za Francusku malu ulogu u bliskoistočnom nasilju Vašingtona?
Zašto ne napasti SAD umesto toga?
Ili je ISIS -ova svrha da protok izbeglica u Evropi blokira zatvorenim granicama? Da li ISIS zaista želi da zadrži sve svoje protivnike u Siriji i Iraku, kada umesto toga može da ih istera u Evropu? Zašto mora da ubije ili kontroliše milione ljudi sprečavajući njihov beg?
Ne očekujte bilo kakva objašnjenja ili pitanja od medija o priči koja je već uklesana u kamen.
Pretnja Evropskom političkom establišmentu nije ISIS. Pretnje su rastući anti-EU, anti-imigrantske političke partije : pegida u Nemačkoj, Stranka za nezavisnost Ujedinjenog Kraljevstva, kao i Nacionalni front u Francuskoj. Najnovija anketa pokazuje Nacionalni front Marine Le Pen, kao vodeću partiju verovatne francuske predsednice.
Nešto mora da se uradi sa hordama izbeglica iz ratova Vašingtona, ili se etablirane političke stranke suočavaju sa porazom, i u rukama političkih partija koje su takođe neprijateljski nastrojene i prema Evropskoj pokornosti Vašingtonu.
Pravila EU o izbeglicama i imigrantima i prihvatanje nemačkog jednog miliona izbeglica, zajedno sa oštrim kritikama vlada u Istočnoj Evropi koje žele da stave ograde da bi zaustavile izbeglice, čine zatvaranje granica nemogućim.
Sa terorističkim napadima u Parizu , nemoguće je postalo moguće, a predsednik Francuske odmah je najavio zatvaranje granica Francuske. Granična zatvaranja će se širiti. Glavni problem u usponu disidentskih političkih stranaka će opasti. EU će biti bezbedna, a tako i suverenitet Vašingtona nad Evropom.
Bez obzira da li su Pariski napadi bili False Flag operacija u cilju dobijanja ovih rezultate, ovi rezultati su posledice napada. Ovi rezultati služe interesima Evropskog političkog establišmenta i Vašingtonu.
Da li su pripadnici ISIS tako glupi da ovo nisu shvatili ? Ako ISIS je tako nesofisticiran, kako je ISIS tako lako prevario francuske obaveštajce? Zaista, mogu li francuski obaveštajci biti inteligentni?
Mogu li zapadni narodi biti inteligentni da padnu na priču koja je uklesana u kamen pre bilo kakvih dokaza? Na Zapadu, činjenice se stvaraju samo-služećim izjavama iz vlade. Istraga nije deo procesa. Kada je 90 odsto američkih medija u vlasništvu šest mega korporacija, ne može biti drugačije.
Kako Matriks raste u apsurdnosti svojih potraživanja, ipak uspeva da postane još više neranjiv.

 

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s