POKORENA PLANETA

Znanje je put do slobode. Sloboda nema alternativu.

Turska laže

Postavite komentar

Prp9u7JD_400x400

Turska laže
Paul Craig Roberts
http://www.paulcraigroberts.org
Znamo da Turska laže iz tri razloga.
Prvi razlog je da NATO vlade lažu svaki put kad otvore usta.
Drugi razlog je Turska tvrdnja da je SU-24 je bio u Turskom vazdušnom prostoru 17 sekundi, ali je putovao samo 1,15 milja na sat znači da SU-24 je leteo brzinom stajanja u mestu! Svi Zapadni mediji su tako nesposobni da koriste osnovnu matematiku!
Treći razlog je da, uz pretpostavku da Turske tvrdnje kršenje vazdušnog prostora od 17 sekundi je istina, 17 sekundi nije dovoljno dugo za turskog pilota da dobije dozvolu za takav ozbiljan i bezobzirni akt kao što je obaranje Ruskog vojnog aviona. Ako SU-24 je leteo normalnom brzinom a ne onom kojom ne bi bio u stanju da održi avion u vazduhu, navodno kršenje vazdušnog prostora ne bi bilo dovoljno dugo da bude primećeno. Obaranje je moralo biti unapred dogovoreno. Turci su, znajući da Rusi naivno veruju u sporazum da ne bude vazdušnih sukoba, rekli pilotima da potraže priliku. U mom nedavnom članku, dao sam razlog za taj bezobzirni akt: http://www.paulcraigroberts.org/2015/11/24/turkey-has-destroyed-russias-delusion-of-western-cooperation-paul-craig-roberts/
Tursko objašnjenje u Savetu bezbednosti UN samo se odaje kao laž. U pismu se navodi: „Jutros (24. novembar) dva Su-24 aviona, čija nacionalnost nije poznata su prišli turskom nacionalnom vazdušnom prostoru. Pomenuti avioni su upozoreni 10 puta tokom perioda od 5 minuta preko „Emergency“ kanala i zatraženi da odmah promene kretanje ka jugu. “
Ako su Su-24 Ruski avioni, i ako je Turska u stanju da identifikuje da su avioni SU-24s ,kako onda može nacionalnost aviona biti nepoznata? Da li bi Turska rizikovala obaranje aneričkog ili izraelskog aviona pucajući na nepoznate letelice? Ako je SU-24 potrebno 17 sekundi da leti 1,15 milja, Su-24s je onda putovao samo 20.29 kilometara za pet minuta. Da li iko veruje da Supersonični avion može da leti brzinom stajanja za 17 sekundi, a kamoli za pet minuta?
Nemojte očekivati istinu od bilo koje zapadne vlade ili iz bilo kojeg zapadnog medija. Vlade i mediji znaju da su zapadne populacije neobrazovane, nesvesne, i mogu se osloniti da prihvate bilo koju besmisleni priču. Na Zapadu Matrix ima čvrst stisak. Rusi treba da se probude kod te činjenice.
NPR jutros je potvrdio da su mediji organ vladine propagande. Diane Rehm emisija na NPR predstavili su nam grupu stručnjaka. Samo jedan je informisan, profesor na Bliskom istoku instituta London School of Economics. Ostatak „stručnjaka“ su tipični Američki kreteni. Oni su ponovili sve laži. „Rusija napada sve osim ISIS.“ Kako može biti bilo ko, osim ISIS da bude napadnut kada je američki general koji nadgleda tu oblast nedavno rekao Kongresu da je „samo 5“ naših obučenih „pobunjenika“ ostalo? Ipak, mit o „umerenim pobunjeniicima“ se održava uz pomoć tih lažova.
„Izbeglice beže od brutalnog Asada.“ Obratite pažnju da je uvek Asad, koji je brutalan, ne Isis koji iseca srca protivnika i jede ih i rutinski im odseca glave i čini najstrašnije zločine. Ovde imamo „eksperte“ koji okrivljuju Assada. „Eksperti“, kažu da izbeglice beže od Asada ne od ISIS. Za problem izbeglica je kriv Assad , a nije kriv ISIS. To je sve Assad kriv jer on ne odustaje i neće da preda Siriju Vašingtonovim ISIS sledbenicima.
Nije bilo priznanja od strane „eksperata“ da je Isis Vašingtonova tvorevina ili da je do napada u Parizu Vašington snažno podržavao ISIS i verbalno i oružjem protiv ruskih vazdušnih napada koji su uhvaćeni kako Vašington tako i ISIS nespremni. Ovo je neverovatno s obzirom na činjenicu da je odgovornost USA za ISIS priznata na TV od strane bivšeg šefa Pentagon’s Defense Intelligence Agency. (Pentagonove informativne agencije )
https://www.rt.com/usa/312050-dia-flynn-islamic-state/
Lakoverni Amerikanci koji daju novac za NPR podržavaju laži i propagandu koje su rezultirale smrću i raseljavanjem miliona naroda i koja vodi u treći svetski rat. Zapadne medijske kurve su saučesnici u zločinima, jer oni nisu iskoristili svoju odgovornost da proglase vladu odgovornom i onemogućavajući da važne informacije stignu do ljudi. Zapadni mediji služe kao navijačice (cheerleaders) za smrt i razaranja.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s