POKORENA PLANETA

Znanje je put do slobode. Sloboda nema alternativu.

Neočekivano Mesto sastanka: Bilderberg sastanak 2016. u Drezdenu

Postavite komentar

640px-Taschenbergpalais_in_Dresden_im_Winter

Andreas von Rétyi
Kopp – Online
Za vikend je najavljeno da će se ovogodišnja Bilderberg konferencija održati u Nemačkoj. Kao mesto susreta navodi se Kempinski Hotel Taschenbergpalais u Drezdenu. Da se „visoki sveštenici vlasti“ sastaju u američkoj izbornoj 2016. godini u Nemačkoj, niko nije očekivao.
U stvari, sve izgleda kao i obično: Bilderberg će se sastati i u 2016 godini . Konferencija se održava kao i često u junu i kao i obično u jednom luksuznom hotelu. Uobičajena zaštita neće izostati. Ipak, “ poznavaoci Bilderberga“ iznenađeni su odlukom da se ovogodišnji sastanak održi u Drezdenu.
Razlog za tu jednostavnu iritaciju je brzo objašnjen: zbog predstojećih predsedničkih izbora orijentisajući se prema praksi u prošlosti bila bi mnogo veća verovatnoća da se konferencija održi na američkom tlu. Prethodna tri sastanka su svi bili održani u Evropi: U 2013., Bilderberg se povukao u britanski Wattford 2014. godine sledila je danska prestonica Kopenhagen, prošle godine zasedanje svetske elite sledelo je u Telfs-Buchen, u Austriji. Po uobičajenoj šemi, SAD bi sada ponovo bile na redu .
Tako da su kružile pretpostavke , da bi se ponovo sastali u 2016. u Chantilly, u blizini Vašingtona. Westfields Marriott služio je za Bilderberg u nekoliko navrata kao mesto zasedanja. Tako da sada sve izgleda sasvim drugačije, Nemačka dolazi u fokus.
Mejnstrim mediji ne mogu sada da izbegnu da se barem ponašaju da izveštavaju o Bilderbergu. U suprotnom, kredibilitet bi potpuno nestao. Ipak, ta tema se prećutkuje ili minimizira u velikim TV vestima. I ovaj put, to sigurno neće biti drugačije.
U međuvremenu je potvrdilo i Ministarstvo unutrašnjih poslova: Konferencija se održava od 9. do 12. juna u Drezdenu. Takođe, procurelo je preko krugova učesnika da će se Bilderberg okupiti u luksuznom Kempinski Hotelu Taschenbergpalais u blizini Semper opere.
I stvarno, online upit o raspoloživosti soba za taj period dobijamo informacije: „Žao mi je, ali za željene datume nisu slobodne sobe. Molimo unesite alternativne datume i pokušajte ponovo. “
Tako rečeno tipične informacije kada se Bilderberg sastaje – Naravno, ceo hotel će biti rezervisan od strane grupe i proglašen i ovaj put za apsolutnu zonu zabrane.
Zvanični sajt potvrdio je u međuvremenu trenutni prostor za ovu već 64. Bilderberg konferenciju. Spisak učesnika je još u toku.
Kao i uvek, učestvuju više od 100 lidera iz politike, biznisa i medija na ovoj veoma kontroverznoj konferenciji . Sve diskusije se uvek održavaju u potpunom odsustvu javnosti i daleko od svakog protokola.
Niko ne zna tačno kakvi se sporazumi sklapaju na tim „neformalnim sastancima“ .
Zvanično se ovde ne održava aktivna politika, navodno se , ne donose odluke .
Međutim, upravo suprotno je slučaj. Ovde globalisti postavljaju kurs za svet, određuju dalji njegov tok . I za ostatak sveta svakako se odnosi: „Mora da ostane napolju“ od demokratije nema ni traga !.
Mesto sastanka Drezden će verovatno od lokalne policijskih i bezbednosnih snaga mnogo zahtevati . I naravno ima i novost: U 2016., Bilderberg će tako održati prvi sastanak na teritoriji bivšeg sovjetskog bloka.
Sledeći tradiciju Bilderberga predsednik vlade zemlje domaćina otvara konferenciju. Angela Merkel će verovatno obaviti taj posao, baš kao iu 2005. godini, Gerhard Šreder u Bavarskoj u Rotah-Egern.
Kao što je poznato, Angela Merkel bila je tada postavljena nekoliko meseci nakon konferencije na svoj visoki položaj kao prva nemačka kancelarka.
Ako „tajni klub moćnika“ ove godine nije u zasedanju u Sjedinjenim Američkim Državama, nego u Nemačkoj, to onda ima naravno više ili manje „dobrih“ razloga.
Takođe, Bilderberg bi sada mogli vršiti pritisak na kancelarku. Da se ne zaboravi, u jesen 2017. godine su izbori – ako se ne raspišu pre vremena.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s