POKORENA PLANETA

Znanje je put do slobode. Sloboda nema alternativu.

O NAMA

Ovaj blog inspirisan je mnoštvom zastrašujućih podataka i činjenica o nečemu što se može nazvati Novi Svetski  Poredak. Grupa internacionalnih bankara i finansijskih moćnika organizovanih  kroz nekoliko nosećih organizacija (pre svega Klub Bilderbeg, Trilateralna komisija, Savet za spoljnopolitičke odnose…) već čitav vek (a možda i duže) pravi planove i vuče poteze za kontrolu naših života. Oni su toliko razvili svoje organizacije i povećeali svoj uticaj, da danas nema praktično ni jedne države  koja je potpuno suverena niti ima kriza i finanskijskih slomova, ratova koji se dešavaju slučajno. Uz povremene neuspehe  i manja zastajkivanja, ova banda oligarha uspešno gazi ka stvaranju Svetske Vlade i Novog Svetskog Poretka, koji bi naravno bili samo pod njihovom kontrolom. U njihovoj ekipi su urednici i vlasnici svih jačih svetskih medija pa zato i ne treba da nas čudi što u mainstream medijima nećete naći ništa o ovoj temi. Njihov  cilj je da stvore  globalnu svetsku vladu sa globalnom vojskom u obliku UN, koja će pod njihovom kontrolom držati zaglupljene mase naroda u jadnoj skoro robovskoj potčinjenosti.

Gornji redovi su samo vrh brega i ni izbliza ne prikazuju sve namere ove manijakalne klike moćnika. Želim samo reći da Orvelov roman “1984” možda najbolje oslikava našu budućnost ako ovi zlikovci uspeju u svojoj nameri.

Na ovom blogu, naći će te  mnoštvo informacija koje možete sami naći i većinu čak i proveriti. Mi smo samo grupa zabrinutih građana koja želi da podeli svoja saznanja i informacije sa širom javnošću. Nije nam cilj da sugerišemo i izmišljamo sulude teorije zavere. Vi sami odlučite koje informacije su tačne i sami zaključite šta je relevantno pa sklapajte slagalicu dok ne dobijete neku sliku.

Informacije sakupljamo pretežno sa interneta a naši izvori su uglavnom slobodni nezavisni mediji i blogovi pravih novinara- istraživača, koji su uložili velike napore i rizikuju svoje živote da bi nam preneli istinu.

Na kraju, postavlja se pitanje: Šta mi možemo učiniti da zaustavimo tu zahuktalu mašinu zlih namera hranjenu najgorim ljudskim porivima –pohlepom i željom za moći? Kako da sprečimo najmoćnije ljude sveta u nameri da ostvare svoj ludački plan? Možda ništa. Jedino što nam ostaje, za sada, je da se informišemo i budemo svesni dešavanja koja nam se zbivaju ispred nosa i da širimo naša saznanja kako bi bilo što više svesnih ljudi.

Postavi komentar